Ga direct naar

NPSP Composieten start productie Low Chair

  
APR/09
NPSP Composieten start serie productie Low Chair 03 van Pastoe

NPSP Composieten heeft samen met het gerenommeerde Nederlandse meubelmerk Pastoe de Low Chair 2003 van Maarten van Severen uitontwikkeld tot serieproduct. De bijzonder rank in composieten uitgevoerde stoel  wordt gepresenteerd op de Salone del Mobile 2009 in Milaan van 22 april tot 27 april. Het product voldoet zowel technisch als esthetisch aan de zeer hoge kwaliteitseisen die Pastoe aan haar producten stelt.

In het uitontwikkelen van de stoel zijn door NPSP Composieten in samenwerking met Pastoe de grenzen van het mogelijke opgezocht. Terwijl de randen van het product slechts 4 mm dik zijn, zijn de 4 montage punten volledig geļntegreerd in de sterke schaal. Het product wordt met twee zichtzijden in 1 productiegang geproduceerd.

De stoel is comfortabel veerkrachtig. De schaal is voldoende sterk en stijf om solide te zijn en op de juiste plaatsen ook voldoende flexibel om comfortabel te zijn. De schaal past binnen de pure, tijdloze vormentaal, die Pastoe hanteert binnen haar volledige collectie.
Moezelhavenweg 9 | 1043 AM Amsterdam | The Netherlands | +31 (0)6 5 2345 020 of +31 (0)6 27 17 2994 | info@npsp.nl