Ga direct naar

Werkwijze

Onderzoek >
Engineering >
Productie >

Hightech en ambacht

NPSP is gespecialiseerd in productengineering; het traject van vraag of productidee tot werkend prototype. Is er al een kant-en-klaar ontwerp? Dan kan de productie direct van start. Ook onderzoeken we samen met strategische partners nieuwe toepassingen van vezelversterkte composieten. In welke fase uw productontwikkeling zich ook bevindt, bij NPSP is uw vraag in deskundige handen.

Onderzoek & advies

NPSP werkt mee aan industrieel en toegepast onderzoek naar alternatief materiaalgebruik en nieuwe toepassingen voor vezelversterkt composiet. Wij adviseren; doen technisch, economisch en organisatorisch onderzoek en voeren experimenten uit in ons eigen laboratorium.
Lees meer over onderzoek en advies

Engineering

De meeste opdrachtgevers komen bij NPSP met een technische vraag. De productie-ingenieurs van NPSP ontwikkelen met de klant zijn idee tot produceerbaar product. Samen onderzoeken we de optimale oplossing; qua functionaliteit, materiaalgebruik en investering

NPSP heeft de kennis en faciliteiten in huis om de constructieve eigenschappen, zoals sterkte en stijfheid, en de produceerbaarheid van uw product te definiëren. Ook adviseren we over materiaalgebruik; waarbij onze kennis en kunde verder reikt dan composiet alleen.

Relatief lage opstartkosten maken het mogelijk om prototypes en unieke exemplaren op ware grootte te ontwikkelen. Pas als het prototype aan alle eisen voldoet wordt de definitieve mal gebouwd en kan de serieproductie van start, vanaf één tot enkele duizenden per product.

Productie

Moezelhavenweg 9 | 1043 AM Amsterdam | The Netherlands | +31 (0)6 5 2345 020 of +31 (0)6 27 17 2994 | info@npsp.nl