Ga direct naar

Nieuwsoverzicht

AUG/20
NPSP and partners on German International TV!
Circularity requires us to rethink and redesign the flow of resources – such as building materials, water, food, and energy – that drive urban activity. @DeutscheWelle covered COMPRO; a project that focuses on recovering resources from wastewater.

LEES MEER
OKT/19
Nabasco Biocomposiet met hoge brandveligheidsklasse


Brandveiligheid is niet meer weg te denken bij het ontwerp en beheer van gebouwen. Voor de bouw in het algemeen, maar speciaal voor de utiliteitsbouw heeft NPSP de Nabasco 8010 Fire ontwikkeld, een biobased en circulair materiaal met klasse B-s1, d0 conform de brandnorm voor de bouw NEN-EN 13501-1. Het materiaal is door onderzoeks- en adviesbureau Peutz in haar laboratorium getest en gecertificeerd.

 

LEES MEER
AUG/19
Vacatures!
NPSP heeft ruimte voor 2 medewerkers om haar team te versterken!

zie voor de advertentie teksten:

materiaalkundige / (polymeer) chemisch technoloog

en

Industrieel Ontwerper/ Werktuigbouwer

 


LEES MEER
JUN/19
Verkeersbord van biobased composiet Nabasco
en attendeert op kudde schapen

In het kader van het Self Supporting River System programma worden aan het Twentekanaal door Rijkswaterstaat 15 bijzondere verkeersborden geplaatst. Bijzonder omdat de verkeersborden afwijken van de conventionele aluminium varianten door het gebruik van biobased composiet materiaal Nabasco 8010 voor 82% op basis van restmaterialen. En bijzonder omdat de borden zijn bestickerd met grazende schapen; ze attenderen hiermee op de mogelijke aanwezigheid van een kudde schapen.

LEES MEER
Moezelhavenweg 9 | 1043 AM Amsterdam | The Netherlands | +31 (0)6 5 2345 020 of +31 (0)6 27 17 2994 | info@npsp.nl